Roomba Combo® j7

43371526

€799,00

Robotti-imuri ja -moppi samassa. Ainoa robotti-imuri sisäänrakennetulla mopilla, joka nousee kokonaan irti matoista.

2 in 1 robottiimuri ja -moppi
Estää lemmikkijätteen muodostumisen
Nostaa lattiamopin automaattisesti kokonaan pois
Tunnistaa esteet ja välttää vaarat

Tuotetiedot

Uudenlaista puhtautta
Roomba Combo® j7 on maailman ensimmäinen aidosti ilman käsiä käytettävä 2-in-1-malli. Anna sen huolehtia siivouksesta, niin mattosi ja lattiasi ovat hetkessä puhtaita. Robotti hoitaa yhdellä siivouskerralla hieman alle sadan neliömetrin alueen.

Ainoa 2-in-1-malli automaattisesti sisäänvedettävällä mopilla
Toiset 2-in-1-mallit nostavat moppinsa joitain millimetrejä maton yläpuolelle, jos sitäkään. Tämä malli nostaa mopin robotin päälle,
joten vältyt mattojen kastumiselta.

Siivoaa haluamasi alueet haluamaasi aikaan
Edistyksellisen iRobot-käyttöjärjestelmän ansiosta robotti tunnistaa siivottavat alueet ja pystyy määrittämään tarkkaan ne kohdat, joihin haluat sen keskittyvän. Voit myös määrittää mopin käyttämän puhdistusnesteen määrän – halutessasi vaikka huonekohtaisesti.

Tietää, mitä siivota ja mitä väistää
Robotin älykäs iRobot-käyttöjärjestelmä – siivouksen aivot – auttaa sitä havaitsemaan ja kiertämään esteet, kuten vaatteet, reput, lemmikkien lelut jne.

Uskomattoman tehokas imurointi
Nelivaiheisessa siivouksessa yhdistyvät reunaharja, eri pinnoille sopiva kumiharjapari, tehoimu ja täysin uudenlainen moppausratkaisu. Kovat lattiapinnat robotti imuroi ja moppaa samanaikaisesti. Kun se kohtaa maton, se nostaa moppinsa turvallisen välimatkan päähän ja jatkaa tehokasta imurointia.

Uusia ominaisuuksia lisätään automaattisesti
Sinun ei tarvitse murehtia Roomba Combo® j7 -mallin vanhentumista, sillä se on suunniteltu lataamaan uusimmat ominaisuudet automaattisesti niiden julkaisuhetkellä. Robottisi saa siis uusia ominaisuuksia kuin taikaiskusta sitä mukaa kun niitä kehitetään.

EAN 5060629989907