Aivot räätälöidyn kokemuksen takana.

Tapoihisi, kotiisi ja jopa vuodenaikoihin perustuen iRobot OS yhdistää oivalluksensa teknologiaan, luoden sinulle yksilöllisen siivouskokemuksen. Sinä hallitset siivousta sovelluksen kautta. Nerokasta.

Älykkäät ratkaisut takaavat nerokkaasti räätälöidyn siivouksen

Sinun aikataulusi on mutkikas. Anna meidan poistaa yhtälöstä siivous.

iRobot OS takaa täsmällisen siivouskokemuksen, joka perustuu tapoihisi,
kotiisi ja jopa vuodenaikoihin. Se ennakoi tarpeesi oppimalla aikataulusi, ja käyttää aniutlaatuista älykkyyttään ymmärtäälseen, missä ja milloin robotti on hyödyllisimmillään.

Yhdistyy kotiisi.¹ Synkronoituu elamääsi..

Siivous, joka mukautuu arkeesi, on mahdollista aniutlaatuisen älykkyyden ja jatkuvien parannusten ansiosta, jotka ovat saatavilla vain iRobotilta. Muun muassa mieltymystesi analysointi ja synkronointi muiden kotisi älylaitteiden kanssa antaa iRobot OS mahdollisuuden herättää räätälöidyt siivouskokemukset henkiin.

Älykkyyttä, joka kasvaa.

Robottisi oppii jatkuvasti uutta ja päivittää itsensä optimoiden kotisi siivousrutiinit. Tämä on mahdollista iRobotin ainutlaatuisten innovaatioiden ansiosta.

Suunniteltu siivoamaan ympärilläsi.

iRobot OS ansiosta robottisi työskentelee jatkuvasti muuttuvien
alkataulujesi ympärillä. Voit asettag robotin työskentelemään ollessasi poissa kotoa ja välttämään siivousta tiettyinä aikoina päivästä, jotta voit nauttia siistimmästä kodista näkemättä itse siivousta.

Aikataulutusta parhaimmillaan.

Älä tuhlaa arvokasta aikaasi huolehtien siivousaikatauluista - Roomba® -robotti-imuri tekee sen puolestasi. iRobot OS avulla se oppii, mihin kellonaikoihin haluat siivota ja ehdottaa automaattisia aikatauluja sen mukaan.

Askeleen edellä sotkuja.

iRobot OS ansiosta Braava jet® m6 -robottimoppi on älykkäämpi kuin koskaan, oppien missä ja milloin moppaat yleensä ja ehdottaen yksilöllisiä aikatauluja.

¹ Toimii Google Home ja Alexa yhteensopivien laitteiden kanssa. Alexa ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Google on Google LLC: n tavaramerkki