Innovaatio, joka ohjaa tulevaisuutta

Viimeisten 30 vuoden aikana olemme rakentaneet yli 30 miljoonaa robottia ja määrittäneet uudelleen tavan, jolla ihmiset siivoavat. Nyt rakennamme uudenlaisella älyllä varustettuja tuotteita, jotka sopivat elämäntyylisi, eikä sinun tarvitse enää koskaan huolehtia siivouksesta.

Kotisi ytimessä

Olet lähes aina kiireinen – joko töissä, liikuntaharrastuksissa tai muissa puuhissa. Robottiemme avulla pääset eroon siivoamisesta, ja se työ tulee tehdyksi aina oikealla tavalla.

Personoitu tapa hallita siivousta

Käytännöllisen ja personoidun siivouksen hallinnan avulla voit pelkästään äänellä ohjata, missä tarkalleen haluat siivottavan. Pyydä robottia siivoamaan tietyt paikat huoneissa, joko yhdessä tietyssä huoneessa, useammassa huoneessa tai koko kerroksessa.

Siivouksen Mukautettu elämäntyyliisi

Siivouksen tulee sopia elämäsi rytmiin. Robotti sopeutuu aikatauluihisi ja mieltymyksiisi ehdottamalla siivoussuunnitelmia, jotka vastaavat tarpeisiisi. Se tekee myös ehdotuksia, joita et ehkä ole itse edes tullut ajatelleeksi – kuten ehdottaa ylimääräistä siivousta siitepölyaikaan tai lemmikilläsi karvanlähtöaikaan.