Esittelyssä tulevaisuuden siivous: Roomba®j7+-robotti-imuri

Siivoa muruset, vältä johdot.

Esteet, kuten lemmikkien jätökset ja latureiden johdot eivät pääse Roomba® j7+ -robotti-imurin tielle, sillä se käyttää PrecisionVision-navigaatiota paikantaakseen esteet ja välttääkseen niitä reaaliaikaisesti.

 

Maksuton toimitus robottitilauksille.

Elämä voi olla sotkuista. Tämä robotti-imuri on valmistautunut siihen.

iRobotille on myönnetty luotettu TÜV-CSC-sertifiointi – kysymyksessä on maailmanlaajuisesti ensimmäinen kerta, kun jokin yritys saa tämän tason sertifioinnin

Hätä voi yllättää

Yllätykset kannattaa kuitenkin jättää niille sijoilleen. Roomba® j7/j7+ -robotti-imuri on niin älykäs, että se osaa kiertää lemmikkien jätökset, ja jos vahinko siitä huolimatta sattuu, saat tilalle veloituksetta uuden laitteen. Tämä on P.O.O.P. (Pet Owner Official Promise) -lupauksemme*.

Niin fiksu, että se ennakoi sotkut

Tehokasta siivousta, joka mukautuu rutiineihisi. Roomba® j7+ -robotti-imuri tuntee kotisi eri huoneet sekä ajankohdat, jolloin haluat siivota missäkin, esimerkiksi keittiössä aamupalan jälkeen.Se ehdottaa yksilöllisiä aikatauluja rutiineihisi perustuen

Niin fiksu, että se ennakoi sotkut

Yhdistää tehon, tarkkuuden ja suorituskyvyn

Sotkuista ei ole vastusta Roomba® j7+ - robotti-imurintehokkaallekolmevaiheiselle siivousjärjestelmälle, jolla on käytössään 10- kertainen imuteno¹.

Slivoaa siellä, missä sitä tarvitaan, pysyy poissa muualta

iRobotin ainutlaatuisten Dirt Detect™. Sensorien avulla siivous keskitetään sinne, missä sitä tarvitaan eniten, kuten kotisi vilkkaimmille alueille.

Saavuta täydellinen puhtaus

Jos akku alkaa loppua kesken siivoustyön, robotti käyttää alykästä lataa ja jatka - toimintoa. Toiminnon avulla se lataa akkuaan automaattisesti täsmälleen sen verran, kun tarvitaan siivoustyön loppuunsaattamiseksi, ja jatkaa sitten siita, mihin se jai.

Laatua, joka kestää. Älykkyyttä, joka kasavaa

Robotti toimii aina vain fiksummin, koska iRobot Genius -teknologian ohjelmistopäivitysten myötä se saa uusimmat teknologiamme, innovaatiomme ja ominaisuutemme.

Unohda imurointi kuukausiksi

Sinun ei tarvitse koskea pölyyn tai likaan jopa 60 päivään, sillä Roomba® j7+ -robotti-imuri tyhjentää pölysäiliönsä automaattisesti ulkoiseen Clean Base® -pölysäiliöön.

Toivomasi räätälöinti. Tarvitsemasi turvallisuus

iRobot sitoutuu tarjoamaan käyttäjilleen korkeimman standardin yksityisyydensuojan. Dataasi käytetään ainoastaan parantamaan käyttökokemustasi sekä robottisi suorituskykyä.

Tule puhtaaseen kotiin

Huomaa siisteys, älä siivoamista. iRobot Geniusin avulla voit asettaa Roomba® j7+ robotti-imurin aloittamaan imuroinnin automaattisesti, kun lähdet kotoa ja lopettamaan kun palaat kotiin.

Jokaisen iRobot.fi-sivustolla tehdyn ostoksen yhteydessä

Maksuton toimitus robottitilauksille

30 päivän täysi palautusoikeus

2 vuoden rajoitettu takuu

Asiakaspalvelu, joka vastaa

¹ Verrattuna Roomba® 600-sarjan AeroVac™ -järjestelmään..

² Laitteet toimivat Google Homen ja Alexan kanssa. Alexa sekä kaikki siihen liittyvät logot ovat Amazon.comin tai sen yhteistyökumppanien tavaramerkkejä. Google on Google LLC:n tavaramerkki

³ Tarjous on voimassa yhden vuoden ajan ostopäivästä ja kattaa ainoastaan korvaavan tuotteen. Koskee vain kiinteitä kissan tai koiran jätöksiä. Katso tarkat ehdot osoitteessa www.irobot.fi/tietoa-meista/oikeudellisesti/irobotin-pet-owner-official-promise