Palautus ja peruutus

Palautusohjeet

Sinulla on aina 60 päivän peruutusoikeus, kun teet ostoksia iRobotilta. Peruutusoikeus alkaa siitä päivästä lukien, jolloin olet vastaanottanut tuotteen.

Peruutustapauksessa pyydämme sinua täyttämään verkossa olevan palautuslomakkeemme, jonka löydät osoitteesta: https://www.irobot.fi/palautuslomake

Huomioithan, että maksat itse palautuksesi rahtikulut. Kun olet täyttänyt palautuslomakkeen, lähetämme sinulle PDF-tiedoston, jossa on palautusosoite ja ohjeet tuotteen palauttamiseksi meille.

Sinun tulee palauttaa tilauksesi meille ilman tarpeetonta viivytystä ja viimeistään 60 päivän kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut meille, että haluat perua ostoksesi.

Koko summa palautetaan vain, jos:

  • Tuote palautetaan alkuperäisessä kunnossa ja vahingoittumattomana*
  • Tuote lähetetään takaisin alkuperäisessä pakkauksessaan

*Jos esine on menettänyt arvoa, koska olet käyttänyt sitä muulla tavalla, kuin on ollut tarpeellista esineen luonteen, ominaisuuksien tai toiminnan toteamiseksi.

Mikäli tuotteen arvo arvioidaan alentuneeksi, voit saada takaisin vain osan ostosummasta. Takaisin maksettava summa riippuu tuotteen kaupallisesta arvosta. Palautettaessa käytettyjä tavaroita Witt Hvidevarer A/S varaa oikeuden vaatia arvonalentumiskorvausta, jonka Witt Hvidevarer A/S määrittää jälleenmyyntiarvon perusteella. Korvaus voi olla 0–99 % tuotteen alkuperäisestä myyntihinnasta.

Peruutusta et voi tehdä kieltäytymällä vastaanottamasta pakettia tai olla noutamatta tuotetta ilman, että samalla ilmoitat tästä meille selkeästi. Siitä aiheutuu käsittelymaksu, joka vastaa toimituskuluja.

Jos päätät käyttää peruutussoikeuttasi, laita sähköpostitse saamasi palautuslipuke alkuperäiseen pakkaukseen ja lähetä tuote takaisin.

Suosittelemme säilyttämään alkuperäisen pakkauksen, kunnes olet päättänyt, pidätkö ostoksesi vai et. Jos pakkaus puuttuu, tuotteen myyntiarvo laskee. Jos tuote palautetaan ja se on vaurioitunut koska sen on pakattu huonoesti, ei Witt Hvidevarer A/S ole velvollinen palauttamaan tuotteen arvoa. Varmista, että pakkaus on suljettu tiukasti ja suojattu kuljetuksen aikana, jotta vältytään tuotteen katoamiselta tai vaurioilta.

Käsittelyä edistää, jos paketin mukana seuraa mahdollisimman täydelliset tiedot ja mielellään myös palautusnumerosi (palautuslomakkeelta), mutta tämä ei kuitenkaan ole pakollista.

Palautamme kaikki sinulta saamamme maksut mukaan lukien toimituskulut (tämä ei kuitenkaan koske ylimääräisiä toimituskuluja, jos olet valinnut eri toimitustavan kuin halvimman tarjoamamme vakiotoimituksen), viimeistään 10. arkipäivänä siitä päivästä lukien, jolloin olemme vastaanottaneet viestisi, että haluat purkaa sopimuksen.

Palautamme rahat samalla maksutavalla, jota käytit ostaessasi.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä palautuksesta, voit ottaa yhteyttä numeroon: +45 88 44 45 11

* HUOM: Emme hyväksy paketteja, jotka on lähetetty postiennakolla tai ilman toimitusta.

Palautusosoite:

Witt Hvidevarer A/S
Goedstrupvej 50, 
7400 Herning
Tanska

Y-tunnus: 20981075