iRobot OS
Ainutlaatuinen alusta, joka ohjaa robottejamme ajatuksella.
Harkittua siivousta – sinun hallinnassasi.

Respect. Connect. Understand.

iRobot OS ei vain siivoa – se tekee älykästä yhteistyötä sinun ja kotisi kanssa. iRobot OS voi räätälöidä juuri sinulle sopivan siivoussuunnitelman opettelemalla tuntemaan kotisi, ymmärtämään sinua ja kunnioittamaan tapojasi.

Respect. Connect. Understand.

iRobot OS er ikke kun rengøring – det samarbejder på intelligent vis med dig og dit hjem. Ved at lære, respektere og tilpasse sig hjemmet, dine vaner og behov kan iRobot OS skræddersy en rengøringsplan, der passer perfekt til dig.
Mitä iRobot OS tarjoaa sinulle?

Perustuu ”one-of-a-kind”-teknologiaan

iRobot OS on koulutettu patentoidulla teknologialla, jonka ansiosta tuotteemme tunnistavat kotisi jokaisen yksityiskohdan. Robottisi siivoaa ajatuksella ja oppii ajan myötä vain älykkäämmäksi.

iRobot OS on enemmän kuin vain perillä asioista – se oppii jatkuvasti uutta tarjotakseen sinulle yksilöllisen siivouskokemuksen.

iRobot OS on vain pieni pala piirakasta. Kun se yhdistetään iRobot-tuotteisiin ja iRobot Home -sovellukseen, se toimii älykkäästi tarjoten räätälöidyn ja huomaavaisen siivouskokemuksen, joka antaa sinulle mielenrauhaa.

Pitää lemmikkien karvat kurissa

Enemmän lemmikkiominaisuuksia kuin millään muulla robotti-imurilla

Roomba® j7+ siivoaa mielellään lemmikkiesi jäljiltä.

Roomba Combo® j7+, powered by iRobot OS, osaa nyt tunnistaa ja kiertää lemmikkien lelut, ruoka-astiat ja vesikulhot sekä kissojen hiekkalaatikot.

Roomba® j7+ ja Roomba Combo® j7+ ovat ainoat robotit, jotka tunnistavat ja kiertävät lemmikkien jätökset takuuvarmasti. Tämä on lupauksemme lemmikinomistajille¹.

iRobot OS lähettää älykkäitä ja ajatuksella suunniteltuja siivousehdotuksia suoraan puhelimeesi esimerkiksi lemmikkien karvanlähtöaikaan.

Intuitiivinen älykoti-integrointi

Siivous äänikomennolla

iRobot OS:n ansiosta robotteja on helppo ohjata Google-, Siri- og Alexa-yhteensopivien laitteiden kautta².

Imprint® Link-teknologian ansiosta tietyt Roomba®-robotti-imurit voivat synkronoida Braava jet® m6 -robottimopin kanssa, jolloin ne sekä imuroivat että moppaavat lattiasi automaattisesti yhteistyössä.

Imprint® Smart Mapping -toiminnolla varustetut robotit oppivat tuntemaan kotisi, joten voit siivota juuri haluamasi huoneet haluamaasi aikaan.

Robottimme ymmärtävät enemmän äänikomentoja kuin mikään muu robotti³. Käytä ääniavustajaa² ja pyydä robottia siivoamaan tiskikoneen edestä, sohvan takaa tai lieden edestä.

Täynnä siivousta helpottavia toimintoja

Sopeutuu saumattomasti sinun elämääsi.

iRobot OS:n ansiosta voit räätälöidä robottisi juuri sellaiseksi kuin haluat. Voit esimerkiksi määrittää sen siivoamaan automaattisesti poissa ollessasi ja palata aina puhtaaseen kotiin.

Älykkäät ominaisuudet. Älykäs yksityisyydensuoja. iRobot noudattaa korkeimpia mahdollisia tietosuojastandardeja, mikä tukee lupaustamme pitää tietosi turvassa. Käytämme tietoja paremman käyttökokemuksen tarjoamiseen ja robotin optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseen.

Roomba Combo™, powered by iRobot OS, osaa tunnistaa yli 80 tavallista esinettä⁴. Kun se havaitsee lattialla vaatteita, kenkiä, johtoja, reppuja tai lemmikkien leluja, se kiertää ne automaattisesti.

iRobot Home -sovelluksessa aktivoitava lapsi- ja lemmikkilukko estää lapsia ja lemmikkejä käynnistämästä robottia tahattomasti.

Osta iRobot OS-robotit

Lataa iRobot Home-sovellus ja hallitse siivousta täydellisesti.

Lataa iRobot Home -sovellus. Parannellut kartat, räätälöidyt rutiinit, kausittaiset siivousehdotukset ja intuitiiviset älykoti-integraatiot*. iRobot Home -sovellus antaa sinun hallita siivousta täydellisesti.

Jokaisen iRobot.fi-sivustolla tehdyn ostoksen yhteydessä

Ilmainen toimitus yli 69 eurolla
60 päivän täysi palautusoikeus
2 vuoden rajoitettu takuu
Asiakaspalvelu, joka vastaa
*Ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa roboteissa
¹Tarjous on voimassa yhden vuoden ajan ostopäivästä ja kattaa ainoastaan korvaavan tuotteen. Koskee vain kiinteitä kissan tai koiran jätöksiä. Katso tarkat ehdot osoitteessa www.irobot.fi/tietoa-meista/oikeudellisesti/irobotin-pet-owner-official-promise
²Toimii Alexa-, Siri- ja Google Assistant -yhteensopivien laitteiden kanssa. Alexa ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Amazon.com -yrityksen tai .sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Google on Google LLC:n tavaramerkki. Siri on Apple Inc.:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja muilla alueilla
³Koskee vain Roomba® s-, j-, i7-sarjan robotti-imureita ja Braava® m-sarjan robottimoppeja.
⁴Robotin käyttäytyminen riippuu esineestä.