iRobot OS

Ainutlaatuinen käyttöjärjestelmämme antaa sinun päättää, missä, milloin ja miten robottisi siivoaa.

Katso, mitä iRobot OS voi tarjota sinulle
Mitä enemmän se oppii, sitä vähemmän sinun tarvitsee siivota. Ajan myötä robottisi oppii siivoamaan tavalla, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi.

Katso, mitä uutta on iRobot OS 7.0:ssa.
Saammeko esitellä: Dirt Detective on vaivaton tapa pitää koti puhtaana Roomba® j9/j9+ ja Roomba Combo® j9+ -roboteilla.

Suunnittelee puolestasi. Siivoaa puolestasi.

Dirt Detective powered by iRobot OS priorisoi automaattisesti likaisempien huoneiden siivouksen ja valitsee ihanteelliset asetukset kuhunkin siivoustyöhön, jotta kotisi pysyy varmasti puhtaana.

Voit tarkastella yksityiskohtaista puhtauskarttaa iRobot Home -sovelluksessa. iRobot OS seuraa kotisi puhtautta huone kerrallaan aiempien siivoustehtävien, likaantumistapahtumien ja lattiatyyppien perusteella. Näin robottisi tietää aina, mikä huone on siivottava ensimmäisenä.

Tietää intuitiivisesti, mitkä huoneet on siivottu ja mitkä on siivottava. Imuroi keittiön likaisen lattian ennen makuuhuonetta.

Dirt Detective tietää tehtävänsä. Robottisi muistaa olohuoneen maton, määrittää automaattisesti pyyhkäisykertojen määrän ja säätää imuvoimakkuuden optimaaliseksi.

Lue lisää iRobot OS -käyttöjärjestelmästä

Toiveittesi mukainen siivous

Nimeää ja oppii tuntemaan eri huoneet yhdellä kierroksella

Ensimmäisen kierroksen jälkeen iRobot OS nimeää automaattisesti kotisi huoneet, jonka jälkeen voit imuroida mistä haluat ja milloin haluat – jopa 7 kertaa aiempaa nopeammin.

PrecisionVision-navigointia hyödyntävät j-sarjan robotit havaitsevat, tunnistavat ja kiertävät esineet ketterästi, eivätkä lemmikkieläinten jätökset, laturien johdot tai kengät estä niitä suorittamasta tehtävää loppuun asti.

P.O.O.P. (Pet Owner Official Promise* -lupauksemme takaa, että j-sarjan Roomba-robotti-imurit kiertävät lemmikkisi jätökset kaukaa. Muussa tapauksessa vaihdamme tilalle uuden robotin ilmaiseksi.

Robottimme ymmärtävät enemmän äänikomentoja kuin mikään muu robotti (3). Käytä ääniavustajaa (2) ja komenna robottia siivoamaan vaikkapa tiskikoneen edestä tai sohvan takaa.

iRobot OS oppii tuntemaan kotisi ja siivoustottumuksesi ja tekee niiden perusteella sinulle yksilöllisiä siivousehdotuksia. Saat ehdotuksia suunnitelluista siivouksista, kielletyistä alueista ja siivousalueista sekä alueista, jotka kaipaavat kohdennetumpaa siivousta.

Siivoaa silloin kun sinä haluat

Kotitöitä riittää loputtomasti. Anna meidän poistaa imurointi tehtävälistaltasi

Tehokkaan ja yksilöllisen siivouksen varmistamiseksi iRobot OS oppii tuntemaan kotisi huoneet ja tavallisimmat siivousajankohdat ja ehdottaa niiden perusteella henkilökohtaisia aikatauluja – kuten imurointia keittiössä aina aamiaisen jälkeen.

Saat arvion eri siivoustehtävien suorittamiseen kuluvasta ajasta, jotta voit sovittaa ne omaan aikatauluusi.

iRobot OS lähettää älykkäitä ja ajatuksella suunniteltuja siivousehdotuksia suoraan puhelimeesi esimerkiksi lemmikkien karvanlähtöaikaan.

iRobot OS:n avulla voit määrittää robotin aloittamaan siivouksen, kun lähdet kotoa, ja lopettamaan palatessasi. Näet itse vain siisteyden, et koskaan itse siivousta. Hiljaisia hetkiä varten voit määrittää robotillesi ajanjaksot, jolloin et halua sen siivoavan tai tyhjentävän säiliötään.

Yksilöllinen siivous

Smart Scrub moppaa edestakaisin jatkuvalla paineella ja 2x syvemmällä kuurauksella⁴ 

Jotkin kodin alueet kaipaavat syväpuhdistusta – kuten tassunjäljet eteisessä, roiskeet keittiön tiskipöydän edustalla ja kylpyhuoneen kaakelit. Kun aktivoit SmartScrub-toiminnon, Roomba Combo® j9+ jynssää lattian puhtaaksi edestakaisin liikkein aivan kuten itsekin tekisit.

Valitse haluamasi siivousasetukset ja saat tarpeitasi vastaavan siivouksen. Voit määrittää ylimääräisiä pyyhkäisykertoja vilkkaasti käytetyille alueille ja kevyemmän siivouksen alueille, joita käytetään vähemmän.

iRobot Home -sovelluksessa aktivoitava lapsi- ja lemmikkilukko estää lapsia ja lemmikkejä käynnistämästä robottia tahattomasti.

iRobot noudattaa korkeimpia mahdollisia tietosuojastandardeja, mikä tukee lupaustamme pitää tietosi turvassa. Käytämme tietoja paremman käyttökokemuksen tarjoamiseen ja robotin optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseen.

iRobot OS:n edut

Mitä älykkäämmäksi se tulee, sitä vähemmän sinun tarvitsee siivota.

iRobot OS on enemmän kuin vain perillä asioista – se oppii jatkuvasti uutta tarjotakseen sinulle yksilöllisen siivouskokemuksen.
Usein kysytyt kysymykset

Mitä iRobot OS:n ”OS” tarkoittaa?

"iRobot OS" on käyttöjärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat määrittää, missä, milloin ja miten robotit siivoavat. Se on käytössä kaikissa nykyisissä Roomba®-, Roomba Combo®- ja Braava jet®-roboteissa. Järjestelmä hyödyntää iRobotin yli 40 miljoonasta myydystä laitteesta saatua palautetta. Ohjelmiston varsinainen asennus kestää noin 10 minuuttia siitä, kun se on ladattu tai vastaanotettu.

Miten saan iRobot OS:n viimeisimmän version?

En Wi-Fi®-tilsluttet robot vil automatisk opdatere sin software, hvis der er en ny version tilgængelig, når den er tilsluttet dit Wi-Fi®-netværk eller internettet og er på sin ladestation. I nogle tilfælde kan det tage op til 24 timer at modtage en softwareopdatering.

Minkä sovelluksen tarvitsen käyttääkseni iRobot®-tuotetta?

iRobot Home -sovellus yhdistää sinut Roomba®-, Roomba Combo®- tai Braava jet® -robottiisi. iRobot Home -sovellus tarjoaa parannettuja karttoja, räätälöityjä siivousrutiineja, kausiluonteisia siivousehdotuksia ja intuitiivisia älykoti-integraatioita*. Ominaisuuksien saatavuus voi vaihdella mallista riippuen.

Jokaisen iRobot.fi-sivustolla tehdyn ostoksen yhteydessä

Ilmainen toimitus yli 69 eurolla
60 päivän täysi palautusoikeus
2 vuoden rajoitettu takuu
Asiakaspalvelu, joka vastaa

Verrattuna aiempaan iRobot-kartoitusteknologiaan. **Osaa nimetä keittiöt 90 prosentin tarkkuudella, muiden huoneiden tunnistamisessa luku saattaa olla alhaisempi. Toiminto ei ole saatavilla kaikissa malleissa.

¹ Tarjous on voimassa 1 vuoden ajan ostopäivämäärästä ja kattaa vain korvaavan tuotteen. Koskee vain kiinteitä kissan tai koiran jätöksiä. Lisäehtoja sovelletaan – katso tarkat tiedot täällä: https://about.irobot.com/legal/terms-and-conditions#promise.

² Toimii Alexa-, Siri- ja Google Assistant -yhteensopivien laitteiden kanssa. Alexa ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Amazon.com -yrityksen tai samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden tavaramerkkejä. Google on Google LLC:n tavaramerkki. Siri on Apple Inc.:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja muilla alueilla.

³ Saatavana vain Roomba® s-, j- ja i7-sarjan malleihin, Roomba Combo® j- ja i-sarjan malleihin sekä Braava jet® m6 -robottimoppeihin..

⁴ Verrattuna tavalliseen imurointiin ja lattianpesuun kahvin ja lian osalta.