Auttava käsi sinulle!

iRobot on maailman johtava kuluttajille suunnattujen robottien valmistaja. Suunnittelemme ja kehitämme robotteja, jotka antavat kuluttajille enemmän aikaa ja hyötyä kotona – niin sisällä kuin ulkona. 

iRobot-tuotteet, mukaan lukien palkittu Roomba®-robotti-imuri ja Braava®-robottimoppien perhe ovat löytäneet tiensä miljooniin koteihin ympäri maailmaa. Ne tekevät päivittäin ison työn, joka antaa kuluttajille aikaa tehdä muita asioita.

Teknologista asiantuntemusta

Haluamme soveltaa työssämme uusia keksintöjä, löytöjä ja teknologista tutkimusta kehittääksemme käytännöllisiä ja arvokkaita puhdistusrobotteja.

iRobot on teknologisen kehityksen etulinjassa muun muassa kartoituksen ja navigoinnin, ihmisen ja robotin vuorovaikutuksen ja fyysisten ratkaisujen alalla. Tavoitteenamme on luoda älykodeissa käytettävä robottien ja teknologioiden ekosysteemi sekä omien sisäisten kehitysprojektiemme avulla että strategisella yhteistyöllä ulkoisten kumppaneidemme kanssa

Yhdessä olemme iRobot

iRobot on yritys, joka on täynnä luovia ja tavoitteellisia yksilöitä, jotka yhdessä tekevät mahdottomasta mahdollisen.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Bedfordissa Massachusettsissa ja sillä on toimistot Pasadenassa Kaliforniassa, Lontoossa, Shanghaissa, Guangzhoussa, Hongkongissa ja Tokiossa.