iRobot. Aikaa itsellesi.
Me valmistamme robotteja, jotka auttavat ihmisiä, sillä me rakastamme ihmisiä. Jotta sinun ei tarvitse tuhlata aikaa siivoamisesta huolehtimiseen. Jotta sinä voit keskittyä intohimoihisi. Aikaa itsellesi.
Me välitämme.
Toivotat robottimme tervetulleeksi kotiisi ja kohtelet niitä kuin perhettä. Meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että ne ovat kunnioittavia ja vastaanottavaisia. Erityisesti koulutettujen asiakaspalvelijoiden ja korkeimpien tietoturvastandardien ansiosta olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaan iRobot® -kokemuksen.
Me ymmärrämme sinua.
Me uskomme, että sinulla on parempaa ja mielenkiintoisempaa tekemistä kuin siivoaminen. Me olemme sitoutuneet tarjoamaan ratkaisuja, jotka auttavat sinua tuntemaan itsesi parhaaksi versioksi itsestäsi.
Me otamme siivouksen tosissamme.
Asiantuntijaryhmämme, johon kuuluu tutkijoita ja insinöörejä, on yli 30 vuoden ajan kehittänyt innovatiivisia siivousratkaisuja, jotka varmistavat, että siivoustyö tulee tehdyksi oikein, joka kerta.
Me opimme jatkuvasti.
iRobot Geniusin ansiosta robottimme oppivat jatkuvasti uusia tapoja, joilla ne voivat tarjota sinulle tehokkaan, räätälöidyn siivouskokemuksen, luoden sinulle siivousrutiinin, joka sopii täydellisesti elämääsi ja kotiisi.
Elä hetkessä. Älä sotkussa.
Meidän robottikokoelmamme on suunniteltu siivoamaan aikataulujesi ja elämäsi ympärillä, jotta sinun ei tarvitse.