iRobot-poop-pet_promise-logo-en

iRobots [PET OWNER OFFICIAL PROMISE]

Kun ostat uuden iRobot® Roomba® j7 tai j7+ -robotti-imurin ("tuote"), [Witt A/S] ("iRobot") antaa sinulle iRobotin [PET OWNER OFFICIAL PROMISE] -lupauksen ("lupaus"), joka on voimassa yhden vuoden ostopäivästä lukien ilman lisäkustannuksia.

Jos tuotteesi likaantuu, koska se ei kierrä kiinteitä kissan tai koiran jätöksiä, saat iRobotilta veloituksetta korvaavan tuotteen.
Tämä lupaus koskee alkuperäistä omistajaa ja on voimassa yhden (1) vuoden ajan ostopäivästä lukien (”lupausjakso”) kuittia vastaan, kun tuote on ostettu suoraan iRobotilta tai valtuutetulta iRobot-jälleenmyyjältä Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Färsaarilla tai Islannissa. Tämä lupaus ei koske muita materiaaleja kuin kiinteitä kissan tai koiran jätöksiä, mukaan lukien mutta ei rajoittuen: ei-kiinteät jätökset, muiden eläinten kuin kissojen tai koirien jätökset, karvapallot ja/tai oksennukset.. TÄMÄ LUPAUS EI KATA MATTOJEN, LATTIOIDEN TAI MUIDEN ESINEIDEN KORJAAMISTA, KORVAAMISTA JA/TAI PUHDISTAMISTA.

Jos haluat tehdä reklamaation tämän lupauksen perusteella, ota yhteyttä iRobotiin:


Kun otat yhteyttä iRobotiin, pyydämme sinua antamaan tuotteen sarjanumeron, lataamaan kuvia likaantuneesta robotista ja liittämään hakemukseen iRobotin tai valtuutetun iRobot-jälleenmyyjän alkuperäisen ostotodistuksen, josta käyvät ilmi ostopäivämäärä ja muut tuotetta koskevat tiedot. Wittin asiakaspalvelu voi antaa tarvittaessa neuvoja reklamaation tekemisessä. Kaikki tämän lupauksen perusteella tehdyt reklamaatiot edellyttävät, että ilmoitat tapahtumasta meille kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun se on tullut tietoosi, ja viimeistään ennen lupausjakson päättymistä. Jos vastaanotamme reklamaation lupausjakson kuluessa ja käy ilmi, että tuote ei ole täyttänyt antamaamme lupausta, voimme harkintamme mukaan: (a) vaihtaa tuotteen uuteen tuotteeseen tai tuotteeseen, joka on valmistettu uusista tai käyttökelpoisista käytetyistä osista tai joka on toiminnoiltaan vähintään alkuperäistä tuotetta vastaava tuote, tai (b) vaihtaa tuotteen uuteen päivitettyyn malliin, jonka toiminnot ovat vastaavat tai uudemmat verrattuna alkuperäiseen tuotteeseen. Tämä lupaus kattaa yksinomaan ja ainoastaan korvaavan tuotteen. Tuotteen vaihtaminen, edelleenmyynti, korjaaminen tai korvaaminen ei pidennä, jatka, uusi tai muulla tavoin vaikuta lupausjaksoon sovellettavan lain sallimissa rajoissa. Korvaavat tuotteet, jotka on toimitettu tämän lupauksen mukaisen reklamaation seurauksena lupausjakson kuluessa, ovat kuitenkin oikeutettuja lupaukseen alkuperäisen lupausjakson jäljellä olevan ajan tai yhdeksänkymmenen (90) päivän ajan vaihtopäivämäärästä sen mukaan, kumpi on pidempi. Korvaavat tuotteet toimitetaan sinulle mahdollisimman nopeasti. Kaikki vaihdettavat tuoteosat siirtyvät omistukseemme.

Tämä lupaus annetaan erillisenä Roomba® j7- tai j7+ -robotti-imurin rajoitetusta takuusta. Lisäksi tämä lupaus annetaan erillisenä kaikista muista palveluohjelmista, mukaan lukien mutta ei rajoittuen robottivuokrausohjelmat, joiden toimittajana voi olla iRobot ja/tai valtuutettu iRobot-kumppani. Tämän lupauksen mukaisen reklamaation tekeminen ei pidennä tai muuten vaikuta rajoitettuun takuuseen tai muihin palvelusopimuksiin, joita sinulla voi olla Witt A/S:n/iRobotin kanssa. Tämä lupaus ei myöskään vaikuta kuluttajatuotteiden myyntiä koskevien lakien mukaisiin lakisääteisiin oikeuksiisi.HUOMAA: OSTAJALLA ON OIKEUS KÄYTTÄÄ LAKISÄÄTEISIÄ OIKEUKSIAAN IROBOTIA VASTAAN MIKÄLI TUOTTEESSA ILMENEE VIKA. TÄMÄ LUPAUS ON IROBOTIN ANTAMA LISÄTAKUU, JOKA EI RAJOITA OSTAJAN LAKISÄÄTEISIÄ OIKEUKSIA.